Egyiptomi motívumok Festett tálak

Életerő és tudás (Ankh) ~ festett angyalmandala tál

Életerő és tudás (Ankh) ~ festett angyalmandala tálAz ankh az élet kulcsa. A fáraók a tudás, a hatalom és az örök élet jelképeként viselték. Fokozza az életerőt, energiát. Távol tartja a betegséget, elűzi a démonokat, megtöri a rontást. Hosszú és boldog élethez segít. Egyesek szerint az ankh, mint hurkos kereszt a tjet (Ízisz-csomó) egyik változata, ami szintén jólétet és életet jelent. Az ankh jel az egyik legerőteljesebb szimbólum, amit amulettként viseltek az ősi Egyiptomban. Az eredete homályba veszett, de sokféle elképzelés született azóta is róla, ám a jelentése biztos – “az élet kulcsa”. A jel gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték. Az univerzum életet adó és azt fenntartó erőit szimbolizálja, a vizet és a levegőt. (Angyali energiákkal feltöltve!)
A tál használható: dísznek,  kristály és ékszertartónak (marokköveknek, karkötőknek, fülbevalóknak), vagy akár poháralátétnek. 
Ha úgy érzed, megérintett a kép, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel!

Egyedi kézzel festett, (lakkozott) kézműves termék!
Készlet jelenleg: 1 db (Rendelésre is készítek hasonlót, ha esetleg nincs készleten!)
Méret: 9 cm / Anyaga: fa

Ár: 6650 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Védelem szeme (Hórusz szem) ~ festett angyalmandala kulcstartó

  Sandal

  Az Élet Bősége angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  Életerő – Ankh hematit ásvány medál

  Sandal

  Az Élet Bősége angyalmandala fülbevaló

  Sandal

  Bátorság és védelem (Djed/Dzsed) ~ festett angyalmandala tál (v.1.)

  Sandal

  Védelem szeme (Hórusz szem) ~ festett angyalmandala tál

  Sandal

  Bátorság és védelem (Djed/Dzsed) ~ festett angyalmandala kulcstartó (v.1.)

  Sandal