Támogatói karkötők

Együtt az állatokért – támogatói karkötő

Együtt az állatokért - támogatói karkötő

Állatbarátként szeretnék a munkáimmal segíteni.  Nagyon sok állat kerül borzalmas körülmények közé (megkínozva, elhagyatottan, balesetet szenvedve…).  Magyarországon egyre több ilyen eset van.  Megvásárlásával te is támogatod az állatok megmentését, etetését, rehabilitációját és gazdákhoz kerülését. Ezt a karkötőt – ami ritka fekete labradoritból készítettem – az állatok támogatásra szánom a magyarországi állatmentőknek. Így te is segítesz, és még a támogatásodért cserébe egy csodás (rozsdamentes) állat tappanccsal díszített karkötőt is kapsz, ami védelmez! 
A fekete labradorit nagyon erős védelmező kristály. Véd az átkok (főként boszorkányok) és a negatív entitások ellen. Kisöpri a megtapadásokat és a szellem-entitásokat a biomágneses köpenyből, és megakadályozza, hogy újra megtapadjanak. A fekete labradorit kiváló kő, ha kapcsolatba lépnénk a természet minden formájával. Segíti a lelki utazást a dimenziók között, és a tisztánlátást, valamint betekintést nyerhetünk vele előző életeinkbe. Életerővel és fiatalsággal tölti el a fizika testet. Energetika szinten méregteleníti a szöveteket, nyirok- és egyéb sejteket, és a történetek szerint csökkenti a vérnyomást. Az idegrendszer megnyugtatására és stabilizálására használják.
A medál rozsdamentes acélból készült!
Ár: 12500 Ft

Angyali öleléssel: 
Sandal

(A befolyt összeg fele kerül támogatásra, hogy a fennmaradó összegből újabbakat tudjak készíteni!)

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    'Fel a tetejéhez' gomb