Angyalkás angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Bőség és célok – Garnierit (zöld holdkő) medál /madagaszkári/ (Ritka!)

Bőség és célok – Garnierit (zöld holdkő) medál -madagaszkári- (Ritka!)Gyönyörű, világos zöld, nagyon ritka garnierit kristály medál Madagaszkárról! 
A garnierit (másnéven zöld holdkőnek is nevezik) egy nagyon ritka kristály. Tecnikailag zöld nikkelérc, melyet 1867-ben fedeztek fel.) Bevonzza a jólétet és a szerencsét, valamint közelebb visz a küldetésünkhöz, segít megtalálni a végzetünket. A Napfonat és a Szívcsakrához kapcsolódó kristály, mely bőséget, önszeretetet és önelfogadást hoz életedbe. A garnierit egy olyan egyedülálló kristály, amely az élet valódi lényegét tartalmazza. Ártatlan és örömteli rezgéseket közvetít az érintésekor. A kristály energiái szinkronizálódnak az aurikus meződdel, és szeretettel, fénnyel és együttérzéssel kezdik betölteni éteri testedet. A garnierit rendkívül erős kristály, ha spirituális amulettként használod, és képes minden szükséges védelmet nyújtani, amelyre meditáció során szükséged lehet. 

A kristály hatásai:
– A Föld és az Ég kristálya
– Segít növelni az önbizalmat
– Feltétel nélküli szeretet
– Megnyitja a szíved az új lehetőségek előtt
– Több természetes étel fogyasztására ösztönöz
– Segít kapcsolódni Gaiához (Földanyához)
– Segít a céljaid elérésben, lökést ad, ha akadályok gördülnek eléd
– Játékokban növeli a nyerési esélyt
– Kiváló meditációs kő
– Segít szoros barátságok kialakításában
– Segít kapcsolódni önmagunkhoz
– Segíti az energetikai gyógyulási folyamatokat
– Megszabadít a határozatlanság láncaitól
/MINDEN ÁSVÁNY EGYEDI MINTÁJÚ, EGYEDI FORMÁJÚ!/

Tulajdonságok: 
Átlag méret: 3,5 x 2 cm
Ásvány típusa: Garnierit
Készleten: 2 db
Ár: 4990 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb