Egyéb ékszerekGyöngy/tenyésztett gyöngy ékszerek

Az Élet Teljessége – tenyésztett gyöngy karkötő

Az Élet Teljessége - tenyésztett gyöngy karkötőGyönyörű tenyésztett gyöngyökből álló, egyedi, kézzel készült karkötő. 
Ahogy a neve is mutatja nem valódi ásványok, hiszen élőlények, a puhatestű kagylófélék által keletkezik. A gyöngyöket már évezredek óta használja az emberiség utánozhatatlan, természetes, egyedi szépségük miatt. A régi legendák szerint a sellők könnyei a gyöngyök, míg más regékben a kagylók gyöngyei a holdfény hatására keletkeznek az éjszakai harmatból. Az ókori görögök úgy hitték, hogy a gyöngy viselése az esküvőn boldogságot hoz a házasságba. A már boldog házasságban élő rokonok adták ajándékba a friss házasulóknak. Az élet teljességét szimbolizálják, illetve a tradíciók tovább élését, továbbadását jelenthetik. Éppen ezért csodálatos ajándék lehet egy gyöngy karkötő.
A gyöngyök színskálája az egészen világos fehértől a barnás-bézses színeken keresztül egészen a feketéig tart. 
Segít egyensúlyt teremteni és igazodni az életben zajló változásokhoz. Támogatja, hogy felvegyük a természet és az évszakok természetes ritmusát és segíthet megelőzni a kiégést.

A tenyésztett gyöngy fizikai szinten megegyezik az igazgyöngygyel, a különbség csupán annyi, hogy ezek a valódi gyöngyök nem az érintetlen természetben, hanem egy olyan tóban, vagy tengeri partszakaszon “teremnek”, ami kifejezetten kedvező a kagylók életterének, és emberi felügyelet mellett szaporodnak (3-8 évvel később juthatnak hozzá munkájuk gyümölcséhez). A tenyésztett gyöngyöket, különféle befecskendezésekkel színezni is tudják.
Csakrák: szakrális csakra, szívcsakra
Méret: 18-19 cm-es csuklóra – a karkötő fix, és kapcsos! (Kérésre rugalmas damilra is tudom fűzni)
Készleten: 2 db
Ár: 20 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


   

  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb