AngyalMandala ásvány fülbevalókAngyalmandala ásványékszerek

Az Élet Bősége angyalmandala fülbevaló

Az Élet Bősége angyalmandala fülbevaló

A Goldfluss – szintetikus napkő – a transzformáció és gondolati-lelki átalakulás köve. Alakváltó kőnek is hívják, mely képes az embert különböző totemállataival megegyezővé válni lélekben, hogy jobban tudjon együttműködni velük.
– Semlegesítő kő – negatív energiákat semlegesíti
– Erősíti a fizikai dolgok megélését, tanításra ösztönöz
– Gyökércsakra, szakrális csakra kristálya
– Vonzza a pozitív energiát
– Növeli, megújítja a belső erőt
– Egyensúlyba hozza az energiákat
– Vörösrezet tartalmaz, ezért gyógyhatása megegyezik a fémével. 
– Jó hatással van a csontokra, fájó ízületekre, gyomorgörcsre, fekélyre és a vérkeringésre. – Méregtelenítő hatással rendelkezik
– Erősíti a hitet, segít előrelépni az életben
– Erős földelő hatással bír
– Növeli a lendületet és a magabiztosságot
– Bátorságot ébreszt
– Jó lehetőségeket (pl. jobb fizetés és munka) és jólétet, pénzt vonz
Az ankh az élet kulcsa. A fáraók a tudás, a hatalom és az örök élet jelképeként viselték. Az ankh viselése fokozza az életerőt, energiát. Távol tartja a betegséget, elűzi a démonokat, megtöri a rontást. Hosszú és boldog életet biztosít viselőjének.
Az ankh jel az egyik legerőteljesebb szimbólum, amit amulettként viseltek az ősi Egyiptomban. Az eredete homályba veszett, de sokféle elképzelés született azóta is róla, ám a jelentése biztos – “az élet kulcsa”. A jel gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték. Az univerzum életet adó és azt fenntartó erőit szimbolizálja, a vizet és a levegőt.

Készleten: 2 db
Ár: 2500 Ft 
Ha szeretnél hozzáillő karkötőt, akkor nézd meg ezt a terméket is: 
Az Élet Bősége mandala karkötő
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb