Egyedi, kézzel festett mandalák

Áramlás ~ angyalmandala festmény

Áramlás ~ angyalmandala festményEz a mandala görög stílusban és szimbólumokkal készült – angyali energiákkal feltöltve. Harmóniát teremt a térben, megnyugtat. A mandala segít abban, hogy pozitív maradj minden helyzetben, pozitív energiát áraszt magából. Rávilágít, hogy életed örök, és minden akadályt leküzdhetsz! Az univerzumból áramló végtelen bőséget is szimbolizálja, ezért bevonzza életedbe. Az áramlást, az örök életet, és az örök körfogást jelképezik ezenkívül maguk a szimbólumok, és ezzel azt is, hogy bízz mindig Istenben és hagyd néha, hogy a dolgok csak áramoljanak az életedbe és megtapasztald őket. Fogadd el hálával és szeretettel, amit kapsz, és amit megtapasztalhatsz általa.
Vászon festmény – lakkozva! / Méret: 30 cm
Egyedi kézzel festett, akril kézműves termék!
Készlet: 1 db (ha nincs épp készleten, akkor rendelésre tudok készíten hasonlót
!)
Ár: 30000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb