Angyalmandala medálokAngyalmandala termékek

Angyalmandala medálok

Megrendelhetőek! Egyedi Angyalmandalás termékekkel bővültem! Fantasztikus, egyedi, saját készítésű digitális mandaláimat akár hordhatod is medálként! Angyali energiákat, kódokat tartalmazó mandala mindegyik. Változás, energiafeltöltés, hit, remény, szerelem, teremtés! Melyik szeretnéd az életedbe? A fent lévők nagysága: 2,5cm.

Leírást hozzájuk az oldalon találtok:
Felső: Változás szárnyai
https://angyalmandala.hu/valtozas-szarnyai-mandala/
Alsó: Hit és Remény mandala
https://angyalmandala.hu/hit-es-remeny-mandala/
Jobb oldali: Kozmikus energia
https://angyalmandala.hu/kozmikus-energia-mandala/
Bal oldali: Szerelmi fénykódok
https://angyalmandala.hu/szerelmi-fenykodok-mandala/
Ár: 2500 Ft/db
Ha megérintett valamelyik mandala energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor írj a Rendeléshez, emailen, vagy FB üzenetben. Fizetés előre – a postázás előtt – banki átutalással +szállítási költség.
Mindenkinek csodás napot!
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb