Egyedi, kézzel festett mandalák

Alsó csakra hangoló Élet Virága mandala festmény (30 cm)

Alsó csakra hangoló Élet Virága mandala festmény (30 cm)Alsó csakra hangoló Élet Virága festmény – vászonon, angyali energiákkal feltöltve! 
Aktiválja a gyökércsakrát, a szakrális és a napfonat csakrát. Segít összhangban lenni az anyagi világgal, a Földdel és teremtményeivel. Növeli életerődet, önbizalmadat, vitalitásodat. Támogatja a családalapítást. Támogatja a kapcsolatokat, és a szexuális vágyakat is erősíti. Hasznos meditációkhoz, és földeléshez. Segít abban, hogy önmagadra hallgass, ne mások véleménye számítson, hanem saját tapasztalataidra támaszkodj. Lelkedet feltölti az isteni szeretettel. Segíti a teremtést és erősíti azokat.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
(Megjegyzés: A fotón bár magenta szín is látszik, de az a fénykép hibája! A festmény, vörös, narancs és citromsárga, illetve arany színekkel lett készítve!)
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Készleten jelenleg: 0 db
Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek az üzenetben add meg a termék pontos nevét!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb