Ametiszt Ásvány kulcstartók Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Hegyikristály Rózsakvarc

A változás szépsége angyalmandala ásvány kulcstartó

A változás szépsége angyalmandala ásvány kulcstartó

Változás hozó, gyógyító angyalmandala kulcstartó az ametiszt, a rózsakvarc és a hegyikristály együttes erejével.

RÓZSAKVARC: A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja, megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat, kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Szerelem bevonzáshoz ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot
AMETISZT: Az ametiszt rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja. Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot.
HEGYIKRISTÁLY: A hegyikristály minden csakrára hatással van, és kifejti gyógyhatásait. Egyensúlyba hozza a testet, lelket. Leghatékonyabb gyógyító és energiafeltöltő. Elnyeli, tárolja, felszabadítja, szabályozza az energiát. Blokkok eltávolítása.Védelem. Megkétszerezi a biomágneses mezőt. Tisztítja, erősíti a szerveket és a finomtesteket. Megtisztítja a lelket. Összekapcsolaja a fizikai dimenziót a tudattal. Magas szintre emeli a tudatot, a létezés minden szintjén kifejti a hatását.

Gyógyhatása: A rózsakvarc erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a szennyező anyagokat. A csecsemőmirigyekre téve jótékonyan hat a mellkas és a tüdő problémáira. Gyógyítja a veséket és a mellékveséket, enyhíti a szédülést. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet.
Az ametiszt serkenti a hormonképződést; összehangolja a belső elválasztású rendszert és az anyagcserét. Erősíti a tisztító és a kiválasztó szerveket, valamint az immunrendszert. Csökkenti a fizikai, az érzelmi és a pszichológiai fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt. Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget. Jótékonyan hat a horzsolásra, a sérülésre, a duzzanatra, valamint hallásproblémákra. Gyógyítja a tüdő– és a bőrbetegségeket, a sejtzavarokat, valamint az emésztőszervek és légutak rendellenességeit. Hasznos a belek számára, szabályozza a bélflórát, kiűzi a parazitákat, és elősegíti a víz újrafelszívódását. Megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít. Stabilizálja a pszichiátriai betegségekben szenvedők állapotát, de nem szabad használni paranoia és skizofrénia esetén.
A hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

Tulajdonságok (méretek):
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: hegyikristály, ametiszt, rózsakvarc
Készleten: 2 db
Ár: 2660 Ft 
Angyali szeretettel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Egyensúly ~ howlit-jáspis ásvány fülbevaló (ovális)

  Sandal

  Pénz és üzlet – Gagát ásvány medál

  Sandal

  Önbizalom – szodalit splitter angyalmandala karkötő

  Sandal

  Natúr lávakő ásvány karkötő (6 mm)

  Sandal

  Érzelmek gyógyítója angyalmandala ásvány karkötő /v.1./

  Sandal

  Angyali boldogság ~ angyalmandala karkötő

  Sandal

  Rózsakvarc rózsás szív medál (díszes foglalattal)

  Sandal

  Oroszlán horoszkópos angyalmandala ásvány karkötő (tigrisszem)

  Sandal

  Angyali tisztaság angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  Natúr dumortierit ásvány karkötő (6 mm)

  Sandal

  Gránát szerencsefa

  Sandal

  Angyali érintés – angyalmandala ásvány fülbevaló (angelit)

  Sandal