Ametiszt AngyalMandala ásvány fülbevalók Angyalmandala ásványékszerek Ásványok/Kristályok Hegyikristály Rózsakvarc

A változás szépsége angyalmandala ásvány fülbevaló

A változás szépsége angyalmandala ásvány fülbevaló

A változás szépsége angyalmandala ásvány fülbevalóVáltozás hozó, gyógyító angyalmandala fülbevaló az ametiszt, a rózsakvarc és a hegyikristály együttes erejével – pillangó szimbólummal!

PILLANGÓ: A pillangó a lélek fejlődését, és a halálból kialakuló életet jelképezi. A japánoknál ő a változékonyság szimbóluma. A kínaiak szerint hallhatatlanságot jelent. Ha a pillangó felbukkan az életedben, akkor a benned rejlő erőforrásra, és a fejlődésed következő, előtted álló fokára hívja fel a figyelmet.
A fejlődés és az átalakulás útjait jelképezi. A metamorfózis szimbóluma, mert képes a legkülönbözőbb módon megújulni, úgy hogy minden alkalommal egyedi tud lenni. A pillangó képes megörvendeztetni környezetét, és örömöt hozni életükbe. Olyan, mint egy boldog fuvallat. Felhívja a figyelmet a teljes átalakulásra, ehhez azonban teljes megújulásra van szükség. Itt az ideje felhagyni a régi ismétlődő szokásokkal, viselkedésmódokkal, kapcsolatokkal

RÓZSAKVARC: 
A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja, megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat, kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Szerelem bevonzáshoz ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot
AMETISZT: Az ametiszt rendkívül hatékony és védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Véd az asztrális támadás ellen, és az energiát szeretetté alakítja. Természetes nyugtató, blokkolja a geopatikus stresszt és a negatív környezeti energiákat. Nyugalma erősíti a magasabb rendű tudatállapotot és a meditációt. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak, fokozza a spirituális tudatot.
HEGYIKRISTÁLY: A hegyikristály minden csakrára hatással van, és kifejti gyógyhatásait. Egyensúlyba hozza a testet, lelket. Leghatékonyabb gyógyító és energiafeltöltő. Elnyeli, tárolja, felszabadítja, szabályozza az energiát. Blokkok eltávolítása.Védelem. Megkétszerezi a biomágneses mezőt. Tisztítja, erősíti a szerveket és a finomtesteket. Megtisztítja a lelket. Összekapcsolaja a fizikai dimenziót a tudattal. Magas szintre emeli a tudatot, a létezés minden szintjén kifejti a hatását.

Gyógyhatása: A rózsakvarc erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a szennyező anyagokat. A csecsemőmirigyekre téve jótékonyan hat a mellkas és a tüdő problémáira. Gyógyítja a veséket és a mellékveséket, enyhíti a szédülést. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet.
Az ametiszt serkenti a hormonképződést; összehangolja a belső elválasztású rendszert és az anyagcserét. Erősíti a tisztító és a kiválasztó szerveket, valamint az immunrendszert. Csökkenti a fizikai, az érzelmi és a pszichológiai fájdalmat, blokkolja a geopatikus stresszt. Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget. Jótékonyan hat a horzsolásra, a sérülésre, a duzzanatra, valamint hallásproblémákra. Gyógyítja a tüdő– és a bőrbetegségeket, a sejtzavarokat, valamint az emésztőszervek és légutak rendellenességeit. Hasznos a belek számára, szabályozza a bélflórát, kiűzi a parazitákat, és elősegíti a víz újrafelszívódását. Megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít. Stabilizálja a pszichiátriai betegségekben szenvedők állapotát, de nem szabad használni paranoia és skizofrénia esetén.
A hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

Tulajdonságok (méretek):
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: hegyikristály, ametiszt, rózsakvarc
Készleten: 2 db
Ár: 2990 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Related posts