Egyedi, kézzel festett mandalák

A teremtés csodái ~ angyalmandala festmény (40 cm)

A teremtés csodái~angyalmandala festmény (40 cm)A teremtés csodái egy mandala festmény – vászonon, angyali energiákkal feltöltve! 
Aktiválja a napfonat csakrát, szakrális csakrát, szívcsakrát, torokcsakrát, homlokcsakrát, koronacsakrát. Támogatja a spirituális fejlődést, segíti a teremtéseket, erősíti a hitet önmagadban és Istenben. Segít megnyitni a szívet, és segít észrevenni a körülötted lévő csodákat, amiket az univerzumtól kapsz nap, mint nap. Mindig emlékeztet rá, hogy csak a hála által érheted el az, amit szeretnél az életedbe látni. 
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
/A festmény lakkozva is van!/
Méret: 40×30
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 45 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek az üzenetben add meg a termék pontos nevét!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb