AngyalmandalákBőségDigitális mandalákErő/TűzNői polaritásPolaritásokSzexuális energiákTermékenység

A Telihold varázsa ~ angyalmandala

A Telihold varázsa ~ angyalmandala

A telihold – aminek gyönyörű fénye megvilágítja otthonod, szívedet – a lélek szimbóluma, ami a női minőséget képviseli. Felhívja figyelmünket női polaritásunkra, bennünk lévő istennői energiánkra. Bevonzza a bőséget, segíti az elengedést és a vágyak beteljesülését, a megújulást, a szexuális energiákat, és a termékenységet.
Segít átadni magad a Szeretet energiáknak. Gabriel és Ophaniel arkangyal energiája hatja át az angyali kódokat, melyek eljutnak hozzád e képen keresztül. Gondold át, miben szeretnél segítséget kérni, és képzeld el annak sikeres kimenetelét. Higgy a változásban.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1600x 1200)
Rendelhető méretek: 15×15, 20×20, 21×30 méret – kerettel együtt!
Ára: 10 000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb