Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A szabadság szárnyain mandala ásványkarkötő (képjáspis/tigris)

A szabadság szárnyain mandala ásványkarkötő (képjáspis-tigris)

Gyönyörű, szabadon szárnyaló pegazussal díszített tigrisszem és képjáspis karkötő. Arra szólít fel, hogy kövessük intuíciónkat, sugallatainkat, és teremtsünk kapcsolatot a felsőbb világ magasabb rendű erőivel. Megszabadít életünk bénító egyhangúságától, majd megtisztulásra és életünk önálló alakítására buzdít. Új perspektívákat nyújt, rálátást és megfelelő érzelmet biztosít, amely segít az aktuális helyzet sikeres megoldásában. Az inspiráció, a teremtő erő és egy ügy iránti elkötelezettség tüzét adja. Üzenetet és sugallatot küld, a felsőbb, égi világokból, és segít túlszárnyalni önmagunkat.

TIGRISSZEM:
A Tigrisszem a 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Megszünteti a depresszió tüneteit.

KÉPJÁSPIS:
Ez a kő javítja a sötétben való látást, megkönnyíti az asztrális utazást, és stimulálja a föld csakrát. A barna jáspis – és így a kép jáspis – a gyökér csakrába, a solarba, a torok csakrába, és a harmadik szembe kapcsolódik. A földdel áll kapcsolatban, és növeli az ökológiai tudatot. Ennek eredményeként stabilitást és egyensúlyt teremt. Különösen hasznos a geopatikus és a környezeti stressz mérséklésére. Elősegíti a mély meditációt, a középpontba kerülést és a regressziót az előző életbe, hogy felfedhessük a karmikus okokat. A képjáspis egy erős talizmán, ami a természetes világhoz igazodik.

Tulajdonságok: 
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Típus: Tigrisszem, képjáspis
Készleten: 1 db 
Ár: 3990 Ft

Angyali szerettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb