Ásvány kulcstartók Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Hegyikristály Karneol

A lélek kifejeződése angyalmandala ásvány kulcstartó

 

A lélek kifejeződése angyalmandala ásvány kulcstartóTisztító, védelmező, csodás gyógyító energiákat kombináció angyali energiákkal feltöltve! 

Aura Aqua Kvarc: Az Aqua Aura Kristály a kristályos Föld és Víz energiáit tartalmazza. Az Aqua Aura Kristály egy tiszta, arannyal kezelt kvarckristály. Ez egyesíti a tiszta kvarc fényét a Felemelkedés Arany Sugarának életerejével, hogy megalkossa a bolygó tiszta kék színét. Ez a kristály segít nektek abban, hogy az új 5. Dimenziós Mátrixban, vagy kristály hálózatban megalapozzátok magatokat. Az akva aura egy zuhatag erejével segít feloldani az érzelmi viharok mélyebb okát és nyugalmat, megbékélést hoz számunkra. Az akva aura a lélek kifejeződésének kristályos fényeit sugározza, pozitív energiával tölti fel, a teljes csakra és meridián rendszert valamint az aurát. Tisztítja az aurát, eloszlatja a stresszt, élénkíti a csakrákat, eltávolítja a negatívitást, elősegíti az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt, védelmet nyújt. Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságait.
Hegyikristály: A legerősebb kristály. Aktiválja az összes csakrát. Harmonizálja és gyógyítja az egész testet, és a lelket egyaránt. Erősíti az összes mellette lévő kristály energiáját.
Karneol: A karneolt Egyiptomban a holtak védelmére használták a sírokban. Fejfájásra, és szülés segítésére használták a karneolt. Serkenti az anyagcserét. Energiával tölt fel. Jótékony hatása van az idegrendszerre, a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet. Csökkenti a depressziót, és az ízületi gyulladások tüneteit. Vérzéscsillapító hatása van, serkenti a vesék működését, és meggyorsítja a sebgyógyulást. Segíti az ásványi anyagok, vitaminok felszívódását a szervezetben és biztosítja a szövetek megfelelő vérellátását.

Tulajdonságok (méretek):
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: aura aqua kvarc, roppantott hegyikristály, karneol
Készleten: 2 db
Ár: 2660 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (2.)

  Sandal

  Egészség – vörös jáspis splitter angyalmandala karkötő

  Sandal

  Hegyikristály telep (1.) (Brazília)

  Sandal

  Fényjáték – Labradorit szív medál

  Sandal

  A Föld szíve angyalmandala ásvány karkötő (különleges lávakő szívvel)

  Sandal

  Szeretet és szerelem ~ (AAA) rózsakvarc csúcs medál

  Sandal

  Angyalka – térképjáspis angyalmandala splitter karkötő

  Sandal

  Szerelem varázsa ~ madagaszkári rózsakvarc angyalmandala ásvány fülbevaló v.2.

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (1.)

  Sandal

  Az Élet Bősége angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  Natúr dumortierit ásvány karkötő (6 mm)

  Sandal

  A változás szépsége angyalmandala ásvány kulcstartó

  Sandal