Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A lélek kifejeződése angyalmandala ásvány karkötő

A lélek kifejeződése angyalmandala ásvány karkötőTisztító, védelmező, csodás gyógyító energiákat kombináció angyali energiákkal feltöltve! 

Aura Aqua Kvarc: Az Aqua Aura Kristály a kristályos Föld és Víz energiáit tartalmazza. Az Aqua Aura Kristály egy tiszta, arannyal kezelt kvarckristály. Ez egyesíti a tiszta kvarc fényét a Felemelkedés Arany Sugarának életerejével, hogy megalkossa a bolygó tiszta kék színét. Ez a kristály segít nektek abban, hogy az új 5. Dimenziós Mátrixban, vagy kristály hálózatban megalapozzátok magatokat. Az akva aura egy zuhatag erejével segít feloldani az érzelmi viharok mélyebb okát és nyugalmat, megbékélést hoz számunkra. Az akva aura a lélek kifejeződésének kristályos fényeit sugározza, pozitív energiával tölti fel, a teljes csakra és meridián rendszert valamint az aurát. Tisztítja az aurát, eloszlatja a stresszt, élénkíti a csakrákat, eltávolítja a negatívitást, elősegíti az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt, védelmet nyújt. Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságait.
Hegyikristály: A legerősebb kristály. Aktiválja az összes csakrát. Harmonizálja és gyógyítja az egész testet, és a lelket egyaránt. Erősíti az összes mellette lévő kristály energiáját.
Karneol: A karneolt Egyiptomban a holtak védelmére használták a sírokban. Fejfájásra, és szülés segítésére használták a karneolt. Serkenti az anyagcserét. Energiával tölt fel. Jótékony hatása van az idegrendszerre, a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet. Csökkenti a depressziót, és az ízületi gyulladások tüneteit. Vérzéscsillapító hatása van, serkenti a vesék működését, és meggyorsítja a sebgyógyulást. Segíti az ásványi anyagok, vitaminok felszívódását a szervezetben és biztosítja a szövetek megfelelő vérellátását.

Tulajdonságok (méretek):
Dísz: Strasszköves gömb
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: aura aqua kvarc, roppantott hegyikristály, karneol
Készleten: 1 db
Ár: 5550 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb