AngyalMandala ásvány fülbevalókAngyalmandala ásványékszerek

A hold ölelése angyalmandala ásvány fülbevaló

A hold ölelése angyalmandala ásvány fülbevaló

A Hold ölelése fülbevalót a Hold, a csodás univerzum és égbolt inspirálta. Kapcsolatot teremt a belső világunkkal. A titokzatosság, a folytonos megújulás, belső tudás, az anyaság, a szaporodás, a növekedés, a gazdagodást szimbolizálja és segíti. A sors kijelölője és irányítója is.  Kiegyensúlyozza a női energiákat. Pozitívan hat a női szervekre. 
A bluefluss a kommunikáció és a tanulás “kristálya”. A titokzatossággal, a láthatatlansággal és a védelemmel azonosítják. A bölcsesség és a tudomány kövének is tartják. Arra tanít, hogy lehet bármilyen nagy a sötétség, mindig lesz benne fény is. A gyerekeknek segít leküzdeni a sötétségtől való félelmüket. Hozzásegít a lelki nyugalomhoz, hatására elmúlik az aggodalom. Eltávolítja, vagy visszaveri a kéretlen entitásokat a közvetlen környezetből. Enyhíti az izületi gyulladást, a köszvényt, és fájdalomcsillapító hatással bír.
Tulajdonságok (méretek):
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: bluefluss (szintetikus!), roppantott hegyikristály
Készleten: 2 db
Ár: 2550 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb