Egyedi, kézzel festett mandalák

A béke útja ~ angyalmandala festmény (30 cm)

A béke útja ~ angyalmandala festmény (30 cm)A béke útja egy különleges, arany színekkel festett mandala festmény. Harmóniát teremt, békét hoz minden nyitott szívbe. Segít leküzdeni a félelmeket. Visszahozza az örömet és a fényt az életedbe. Használd az aranyat, ha indokolatlan félelmek gyötörnek! Segít visszahozni az örömet, a fényt az életedbe. Szó szerint bearanyozza a napjaidat. Gazdagságodat pedig spirituálisan, lelkileg, érzelmileg fogod megtapasztalni általa.
Vászon festmény – lakkozva!
KÉSZÍTÉS: CSAK RENDELÉSRE! (Elkészítési idő 2-3 nap lakkozással együtt)
Ár: 29 990 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb