Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Rezgések vibrálása ~ mandala

0

Ez a mandala nagyon erős energiákat képvisel. A napfonatcsakrára, illetve a koronacsakrára van hatással. Támogatja spirituális fejlődésed. Megtanítja neked, hogy minden gondolatod, minden kívánságod és álmod, minden akaratod, minden kimondott szavad és mondatod különböző hullámon rezeg. Ezért se mindegy, hogy mi az, amit mondasz, és mi az, amit valójában gondolsz. Mind a környezeted, és körülötted lévő tér, mind a tested – sejtszinten – reagálni fog arra, amit mondasz, vagy gondolsz. Mert te magad is rezgésekből állsz! Minden rezgés egy-egy szín, hang vagy forma, ami univerzális.
Legtöbben azt kérdezik folyton, hogy miért nem kapom meg, azt amit szeretnék? A válasz: Képzelj el egy végtelen hosszú levéltárat, ahova milliárd számra érkeznek a különböző levelek – gondolatok. Másodpercenként több milliárdnyi. Neked is egy perc alatt több minden átfut a gondolataid között. Próbálj meg csak egy valamire fókuszálni – mint egy lézer – és csak arra az egy valamire, és meglátod, hogy sikerülni fog minden, amit csak szeretnél. Csak így tudod megteremteni és manifesztálni a valóságban, amire igazából vágysz.
Az univerzum tökéletes mozgásban van minden pillanatban, folyton változik, mert minden él, mozog… rezeg körülöttünk.
Pozitív megerősítések hozzá: Csak arra fókuszálok, amit elszeretnék érni!
Csakrák: koronacsakra, napfonatcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: citrin, ametiszt, sugilit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 1920×1080)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


Leave A Reply

Your email address will not be published.