Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Isten színpada ~ mandala

0
Ez a mandala a felszabadultság érzetét kölcsönzi. Emellett fokozza kreativitásunkat, segít meglátni az élet apró örömeit, kiegyensúlyozza energiáinkat.
Egész életünk tapasztalatszerzések sorozata, és mint ilyen, szeretünk mindennap más és más érzést, tapasztalatot “kapni”. Környezetünknek mindig más és más arcunkat mutatjuk attól függően, hogy épp mit akarunk megtapasztalni. Boldogság, öröm, bánat… mind a TE döntésed és tapasztalatod, teremtésed. Isten mindenben megmutatkozik és rajtad keresztül tapasztal. Minden az isteni célt szolgálja, bármit is tapasztalsz.
Nem kell mindig, mindennap ugyanazt tapasztalnod. Ez a létezésed legnagyobb csodája. Shakespeare-t idézve, “Színház az egész világ…”. És ez szó szerint igaz. Szerepet játszunk az élet és Isten színpadán. Szabadulj fel drága lélek, változtasd át, és lépj ki szürke hétköznapjaid fogságából! Próbálj ki új dolgokat, próbálj ki egy másik szerepet, ha úgy tetszik, kötöttségek nélkül. Ne görcsölj semmin. Vedd lazán a dolgokat, oldódj fel egy új szerepben!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: Tűzachát, riolit

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)

(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Leave A Reply

Your email address will not be published.