Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Útkeresés

0 191

Ez a mandala a szakrális geometriát használva, az útkeresést segíti, és kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat. Utat mutat nekünk életünk döntéseinél, akárcsak a csillagok az égen, mikor a helyes irányt keressük. Bármilyen utat is válassz, a szeretet által tedd azt. Mindig feltétel nélküli szeretettel nézz szembe az élet nehézségeivel, és azokkal szembe is, akik esetleg másképp állnak hozzád. A feltétel nélküli szeretet és a hála érzése az egyetlen, ami által teljes, és boldog életet élhetsz, és megteremtheted magad előtt azokat a lépcsőfokokat, amik elvezetnek az isteni boldogság felé. A mandala olyan energiákat áraszt feléd, amik segítenek megnyitni szívedet, hogy megtaláld önmagad, megtaláld az utadat, és olyan döntéseket hozz, amik számodra pozitív hatásokat hoznak életedben.
Pozitív megerősítések hozzá: A feltétel nélküli szeretet és a hála elvezet engem az isteni boldogság felé.
Csakrák: szívcsakra, napfonatcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: tigrisszem, rózsakvarc
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 5120×3200)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.