Angyali/Isteni útmutatásokDigitális mandalákGyógyító és segítő AngyalmandalákSzeretet/FényÚtkeresés

Útkeresés ~ mandala

Ez a mandala a szakrális geometriát használva, az útkeresést segíti, és kiegyensúlyozza a férfi és női energiákat. Utat mutat nekünk életünk döntéseinél, akárcsak a csillagok az égen, mikor a helyes irányt keressük. Bármilyen utat is válassz, a szeretet által tedd azt. Mindig feltétel nélküli szeretettel nézz szembe az élet nehézségeivel, és azokkal szembe is, akik esetleg másképp állnak hozzád. A feltétel nélküli szeretet és a hála érzése az egyetlen, ami által teljes, és boldog életet élhetsz, és megteremtheted magad előtt azokat a lépcsőfokokat, amik elvezetnek az isteni boldogság felé. A mandala olyan energiákat áraszt feléd, amik segítenek megnyitni szívedet, hogy megtaláld önmagad, megtaláld az utadat, és olyan döntéseket hozz, amik számodra pozitív hatásokat hoznak életedben.
Pozitív megerősítések hozzá: A feltétel nélküli szeretet és a hála elvezet engem az isteni boldogság felé.
Csakrák: szívcsakra, napfonatcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: tigrisszem, rózsakvarc
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft


(Eredeti elkészült méret: 5120×3200)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb