CsakrákDigitális mandalákGyógyító és segítő AngyalmandalákTorokcsakra

Torokcsakra ~ mandala

Ez a mandala a torokcsakrához kapcsolódik. Segít a kommunikációt égi és földi szinten egyaránt. Összhangba hozza az érzéseket és a gondolkodást, segíti az önkifejezést. Megtanít, hogyan halljuk meg önmagunkat. Támogatja a kreativitást, a művészeti kifejezési módokat. Pajzsmirigy gondokkal küzdőknek is ajánlott. Akiknek megfelelési kényszerük van, azoknak gyakran a torokcsakrájuk diszharmonikusan működik. Ilyenkor túlságosan fél valaki attól, mit gondolnak mások róla, ezért erősnek próbálja mutatni magát, és ezáltal egy álarcot vesz magára. Sokszor ez okozza a legtöbb pajzsmirigy és egyéb torokkal kapcsolatos problémát is, hogy nem meri kimondani az egyén a gondolatait, nem meri elmondani a véleményét, elfojtja az indulatait, problémáit és érzelmeit, nem áll ki önmagáért, magában hordozza a régi sérelmeket, éppen ezért gátolja a saját önkifejezését a szavak szintjén.
Mindig mondd el és fejezd ki a véleményedet, akkor is ha ez másoknak nem tetszik, vagy nem illik bele a saját igazságába. Fejezd ki önmagad szavaiddal, kreativitásoddal. Hallgass önmagadra és belső hangodra!

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft

(Eredeti elkészült méret: 1280×800)

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb