Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Torokcsakra

0 362
Ez a mandala a torokcsakrához kapcsolódik. Segít a kommunikációt égi és földi szinten egyaránt. Összhangba hozza az érzéseket és a gondolkodást, segíti az önkifejezést. Megtanít, hogyan halljuk meg önmagunkat. Támogatja a kreativitást, a művészeti kifejezési módokat. Pajzsmirigy gondokkal küzdőknek is ajánlott. Akiknek megfelelési kényszerük van, azoknak gyakran a torokcsakrájuk diszharmonikusan működik. Ilyenkor túlságosan fél valaki attól, mit gondolnak mások róla, ezért erősnek próbálja mutatni magát, és ezáltal egy álarcot vesz magára. Sokszor ez okozza a legtöbb pajzsmirigy és egyéb torokkal kapcsolatos problémát is, hogy nem meri kimondani az egyén a gondolatait, nem meri elmondani a véleményét, elfojtja az indulatait, problémáit és érzelmeit, nem áll ki önmagáért, magában hordozza a régi sérelmeket, éppen ezért gátolja a saját önkifejezését a szavak szintjén.
Mindig mondd el és fejezd ki a véleményedet, akkor is ha ez másoknak nem tetszik, vagy nem illik bele a saját igazságába. Fejezd ki önmagad szavaiddal, kreativitásoddal. Hallgass önmagadra és belső hangodra!
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta  www.angyalmandala.hu
(Eredeti elkészült méret: 1280×800)

Az oldalon található képek/mandalák használhatók a forrás/szerző mindenkori megjelölésével.A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át!Creative Commons Licenc©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Angyalmandala.hu alatt lévő művei Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.Based on a work at http://www.angyalmandala.hu

Leave A Reply

Your email address will not be published.