Digitális mandalákElengedésEnergiafeltöltésErő/TűzFélelmekGyógyító és segítő AngyalmandalákOldás/ElengedésÖnbizalomhiány

Tisztító láng ~ mandala

Ez a mandala Uriel arkangyal segítségével készült. Gyönyörű kék lángjával energetikai tisztítást vált ki, és egyben nyugtató hatású. Erőteljes energiát áraszt magából, ami magabiztosságot ad, és önbizalommal tölt fel. Segít elengedni, oldani a feszültségeket, az önbizalomhiányt, elengedni a félelmet és bűntudatot. Eloszlatja a sötét felhőket a fejed fölött. 
Segítséget nyújt a tanulásban és memorizálásban, főleg, ha elakadtál valahol. A spiritualitás megértésében is szerepet játszik. Uriel mindig támogat és segít utadon, hogy magabiztosan és szeretettel körülvéve éld az életedet. 
Állj ellen, akár egy harcos, az élet nyomásának. Bármi is történik veled, bármilyen döntéseket is hozol, mindig találj vissza ahhoz, akinek teremtettek, akinek születtél! 
Pozitív megerősítések hozzá: Kérlek, Uriel, tisztíts meg kék lángoddal. Tölts fel magabiztossággal és önbizalommal. Köszönöm.
Csakrák: Torokcsakra, homlokcsakra (3.szem)
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: lapis lazuli, hematit, obszidián, rutilkvarc
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft


(Eredeti elkészült méret: 2776×2112)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb