Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Tisztító láng

0 165

Ez a mandala Uriel arkangyal segítségével készült. Gyönyörű kék lángjával energetikai tisztítást vált ki, és egyben nyugtató hatású. Erőteljes energiát áraszt magából, ami magabiztosságot ad, és önbizalommal tölt fel. Segít elengedni, oldani a feszültségeket, az önbizalomhiányt, elengedni a félelmet és bűntudatot. Eloszlatja a sötét felhőket a fejed fölött. 
Segítséget nyújt a tanulásban és memorizálásban, főleg, ha elakadtál valahol. A spiritualitás megértésében is szerepet játszik. Uriel mindig támogat és segít utadon, hogy magabiztosan és szeretettel körülvéve éld az életedet. 
Állj ellen, akár egy harcos, az élet nyomásának. Bármi is történik veled, bármilyen döntéseket is hozol, mindig találj vissza ahhoz, akinek teremtettek, akinek születtél! 
Pozitív megerősítések hozzá: Kérlek, Uriel, tisztíts meg kék lángoddal. Tölts fel magabiztossággal és önbizalommal. Köszönöm.
Csakrák: Torokcsakra, homlokcsakra (3.szem)
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: lapis lazuli, hematit, obszidián, rutilkvarc
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 2776×2112)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)

 


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.