Angyali/Isteni útmutatásokDigitális mandalákFejlődésGyógyító és segítő AngyalmandalákKommunikációSzeretet mandalákSzeretet/Fény

Szívkristály ~ mandala

Szívkristály ~ mandalaEz a mandala a szívcsakrához kapcsolódik. Kitárja szívünket, és összehangol a felsőbb világokkal és Istennel. Segít, hogy meghalld belső hangodat, és tudatosan irányítsd belső erődet. Emlékezz mindig arra, hogy minden gondolatod, és szavad energiát sugároz, ami másokra is kihat. A mandala erős energiákat bocsát ki, ami tisztítja és hangolja a szívcsakrát, a torokcsakrát, homlokcsakrát és a koronacsakrát egyaránt. Segítve ezzel a szívközpontú tudatosságot, a kommunikációt, a látást, és a behangolódásokat. Rávilágít arra, hogy az egó által sosem érheted el a krisztusi-tudatszintet, mert ahhoz csakis tiszta, feltétel nélküli szeretettel kell élned életedet. Akárcsak a kristályok, akik feltétel nélkül szeretnek mindenkit, és segítik az emberek spirituális fejlődését évmilliók óta. 
Pozitív megerősítések hozzá: Kitárom a szívem, hogy meghalljam belső hangomat. 
Csakrák: torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra, szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: azurit, lapis lazuli, ametiszt, fluorit, lepidolit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1600×899)
Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb