Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Szívkristály

0 190

Ez a mandala a szívcsakrához kapcsolódik. Kitárja szívünket, és összehangol a felsőbb világokkal és Istennel. Segít, hogy meghalld belső hangodat, és tudatosan irányítsd belső erődet. Emlékezz mindig arra, hogy minden gondolatod, és szavad energiát sugároz, ami másokra is kihat. A mandala erős energiákat bocsát ki, ami tisztítja és hangolja a szívcsakrát, a torokcsakrát, homlokcsakrát és a koronacsakrát egyaránt. Segítve ezzel a szívközpontú tudatosságot, a kommunikációt, a látást, és a behangolódásokat. Rávilágít arra, hogy az egó által sosem érheted el a krisztusi-tudatszintet, mert ahhoz csakis tiszta, feltétel nélküli szeretettel kell élned életedet. Akárcsak a kristályok, akik feltétel nélkül szeretnek mindenkit, és segítik az emberek spirituális fejlődését évmilliók óta. 
Pozitív megerősítések hozzá: Kitárom a szívem, hogy meghalljam belső hangomat. 
Csakrák: torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra, szívcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: azurit, lapis lazuli, ametiszt, fluorit, lepidolit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 1600×899)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.