Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Szíved boldogsága

0 297
Ez a mandala olyan, mint egy ha kézbe vennél egy gyönyörű rózsát, vagy egy kardvirágot. Szíved és lelked megtelik boldogsággal, amint ránézel. Nem csak megnyugtat, hanem megerősíti a belső békédet és a szabadságodat. Segíti az együttérzést, a finomlelkűséget, érzékenységet, önszeretetet. Segít kimondani és kimutatni az érzéseket. Ha igazán megfog a mandala, akkor azt jelenti hogy gyengéd érzelmekre van szükséged, illetve gyengédségre és szeretetre vágysz. Sokszor zárkózott vagy, aki nehezen mutatja ki érzelmeit, szükségleteit A mandala segít megnyitni az utat az érzelmek, érzelmeid felé és melegséget közvetít.
Lebontja: lelki megrázkódtatások, bánat, szomorúság, életuntság
Pozitív megerősítés hozzá: Megnyitom szívemet a szeretet és a gyengédség felé! Kimondom és kimutatom érzéseimet.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, pink achát, holdkő, rodokrozit
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 2560×1600)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)

[quote]

Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

[/quote]

Leave A Reply

Your email address will not be published.