Egyedi, kézzel festett mandalák

Szívcsakra hangoló Élet Virága mandala festmény (30 cm)

Szívcsakra hangoló Élet Virága mandala festmény (30 cm)Szívcsakra hangoló Élet Virága festmény – vászonon, angyali energiákkal feltöltve! 
Aktiválja a szívcsakrát. A mandala segít, hogy elfogadd és szeresd önmagad és mindenki mást is. Segít megtanulni a feltétel nélküli szeretetet, illetve erősíti a szeretet, az összetartozás, a hála érzéseit a lelkedben. Mindennap emlékeztet rá, hogy a hála által teremted meg önmagadnak saját életed mozzanatait. A zöld szín önmagában is a gyógyulás, az együttérzés és a harmónia színei. Ezért erős gyógyító hatása is van a mandalának. 
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek az üzenetben add meg a termék pontos nevét!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb