Mandala ásványékszerekNyers kristályok-ásványok

Szivárvány csoda – Nyers kalkopirit

Kalkopirit

Kékes-lilás színű 3,5 cm-es nyers kalkopirit! Ajánlott mindenkinek (főleg pl. Oroszlán csillagjegyűeknek), aki szereti mindenhol megmutatni a kreatív oldalát. A kalkopirit inspiráló hatású, segít az új ötletek kitalálásában, segít oldani a lelki problémákat! 
Ár: 3000 Ft

Elsősorban lelki bajokra hat. Segíti szisztematikus gondolkodásunkat, élénkíti természetes kíváncsiságunkat, hatásos az apatikus állapotokkal szemben. Segítségével javíthatjuk megfigyelőképességünket, s hosszú távú használatával felismerhetjük betegségeink okait, sőt a betegségek megszüntetésének módját is. Elősegíti a belső megtisztulást és a méreganyagok kiválasztását.
Angyal öleléssel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb