Színek jelentései

Színek jelentései: Korall – szerelem, empátia

Színek jelentései: KorallA korall kemény, mésztartalmú anyag, amely apró tengeri lények csontvázaiból épül fel. Lehet vörös, rózsaszín és fehér – a mélységtől függően.

Szimbolikus jelentése:
szeretet, empátia, önmagunk szeretete. Jó függőségi viszony kialakulása, a függetlenség megmaradásával. A tenger koralljai is így élnek: együtt, de külön. A korall személynek nagyon jó érzéke van a közösség és a kölcsönös kapcsolódás iránt (a korall ásványként tükrözi ezt úgy, hogy elveszti a színét, ha eltávolítják abból a környezetből, amelyben nőtt).

Érzelmi jelentése: segít a rossz kapcsolatok, félelmek elengedésében, a viszonzatlan szerelem, szeretet feldolgozásában, feladataink, életterhünk szeretetteljes elfogadásában. A boldog szerelem színe. Segíti a termékenységet.

Hogyan használjam a korall színt?

Használd a korallt önbizalmad erősítésére, stresszes helyzetek kezelésére. A szín viselése fokozza jókedvedet, életörömödet. A korall szín erősítése környezetedben enyhíti a viszonzatlan érzelmekből származó lehangoltságot. Őszibarack, sárgadinnye vagy lazac azok az ételek melyekkel a korall szín energiáját erősítheted az életedben.
Közzétette: Sandal / www.angyalmandala.hu

Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb