Egyedi, kézzel festett mandalák

Szeretetvirág ~ angyalmandala festmény

Szeretetvirág~angyalmandala festményA szeretetvirág mandala segít neked megnyílnod – akár egy virág – a szeretet, és az elfogadás illetve az önelfogadás irányába. Segít, hogy a hála érzése is az életed része legyen. Megtanít, hogy a szeretet a legnagyobb kincsed neked és másnak is a világon. Angyali energiái megnyugtatnak és szeretettel árasztanak el. Teljes nyugalmat ad, vidámságot, és örömöt hoz napjaidba. Akár önmagadat leped meg vele, akár egy szerettedet. 
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
A festmény fára van festve – lakkozva van (a képen nem látszik, de a lakk miatt tükröződő)! / 
Méret: 28×14 cm
Egyedi kézzel festett kézműves termék! (lakkozva)
Készlet: 0 db (ha nincs épp készleten, akkor rendelésre tudok készíten hasonlót
!)
Ár: 19990 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb