Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Szakrális energia

0 176
Ez a mandala az isteni teremtést és teremtési folyamatot képviseli a szent geometria által. A letisztult formák, a szakrális arányok a Teremtő – és a Fény – nyelve. Minden élet alapjául szolgál. Visszavezethető univerzumunk és az egész világegyetem – beleértve más univerzumok, aluniverzumok, dimenziók és párhuzamos dimenziók – megalkotásához. A fizikai síkon pedig megjeleníti az ember a midennapi életében – kezdve a térbeli kivetülésekben, mint az építkezés, és a síkbeli kivetülésekben a matematikában. A Teremtő és Gaia Földanya által a természet (beleértve az összes élőlényt) szeretettel teli csodálatos formáiban is megtalálhatóak ezek a teremtő kódok.
A mandala a teremtést segíti, a koronacsakra és a 3.szem aktiválását is támogatja. Energiafeltöltő hatása van Metatron arkangyal szakrális energiájával, és Szeretet energiát sugároz a szívbe Sandalphon arkangyal szakrális Élet Virágának hatásával.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta  www.angyalmandala.hu

(Eredeti elkészült méret: 3501×2388)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)

Az oldalon található képek/mandalák használhatók a forrás/szerző mindenkori megjelölésével.A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át!Creative Commons Licenc©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Angyalmandala.hu alatt lévő művei Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.Based on a work at http://www.angyalmandala.hu

Leave A Reply

Your email address will not be published.