Egyedi, kézzel festett mandalák

Sri Yantra (lila/arany) mandala festmény (30 cm)

Sri Yantra festmény (lila/arany) - 30 cm3D-s domborított Sri Yantra festmény – lila és arany színekkel. Legjobban a koronacsakrára hat, így biztosítja az univerzummal a kapcsolattartást. Egyik feladata isteni eredetünk megtapasztalása, isteni tudat, tökéletes lét, egységérzet. Egyesítés a spiritualitás és a fizika között.
A földi kultúrákban (!) a Sri yantrát az erődiagramok királyának is hívják. Fő szerepe a védelem. A Sri Yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is. Energetikai hatását 7-szer nagyobbnak írják le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy egy 3 cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak!
Angyali szempontok szerint pedig a földiek által sri yantrának nevezett szimbólum egy arkangyal pecsét (Kayamiel arkangyalé). És az egyensúlyt képviseli. Kiegyensúlyozza, védelmezi, energetizálja az adott személyt és helyet. 
Ár: 30 000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb