Angyalmandala ásványékszerekSplitter és gömbölyített szemes angyalmandala ásvány karkötők

Spiritualitás és védelem – szerafinit splitter angyalmandala karkötő

Spiritualitás és védelem - szerafinit splitter angyalmandala karkötőA szerafinit egy nagyon ritka kristály. A 3. szemre téve, vagy meditáláshoz használva a spirituális megvilágosodás köve, és kitűnő az öngyógyító folyamatok beindítására is.
Egyéb hatásai:
– Kapcsolatot hoz létre az angyalokkal (Seraphiel arkangyal egyik kristálya)
– Megnyitja a koronacsakrát (és a magasabb rendű csakrákat)
– Támogat, hogy a szívűnk parancsai szerint éljünk
– Gyengéden tisztítja a szívcsakrát, megnyitja a szeretet előtt.
– Segítség testen kívüli utazások megtételéhez
– Számba veszi, mennyit is fejlődött az életünk
– Ráirányítja a figyelmünket azokra a változásokra, amelyeket szükséges megtennünk a békességhez és a beteljesüléshez vezető úton
Gyógyhatása: a szerafit működése finom szinten érvényesül a legjobban. Élénkíti a gerincoszlopot, és az éteri testhez való kötődése különösen a szív mögött – egészen a nyakig oldja az izomfeszültséget. Hasznos a megfázás kezelésére, és elősegíti a fogyást is.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Készleten: 0 db /Standard. 18-19 cm-es csuklóra/
Ár: 2990 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb