Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Csiszolt marokkövek Szuper 7-es/Melodia kő

Spirituális fejlődés – szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő (no.18.)

Spirituális fejlődés - szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő-no18NAGYON RITKA és extra erős energiájú szuperhetes csiszolt marokkő!
A szuperhetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! (Ezért olvasd el az ellenjavallatokat!) Csak akkor vedd meg, ha már készen állsz rá!
Ha szeretnél hasonló karkötőt rendelni, akkor írj privátban, emailben, vagy a Rendeléshez!

– A Szent hetes Espirito Santosból, Fundão – ból származik (maga a hely neve is az jelenti, hogy Szentlélek).
– Az összes szuper hetest innen, egy bányából, annak is csak egy járatából lehetett előhozni. Az 1970-es évek elején a bányát elárasztotta a víz, mellyel a fentiek azt is jelezték, hogy most – talán örökre – ennyit szánnak az emberiségnek egyedi felhasználásra. Egy második lelőhely felfedezését követően azonban mára ez is ellehetetlenült. Szinte beszerezhetetlenné vált, csak búvárruhával életveszélyes körülmények között lehet felhozni.
– Az ametiszt, tiszta kvarc (hegyikristály), füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét, illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot.
– Igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad.
– Tünetei esetleg lehet: zsibbadás, fejtető viszketés.
– Azt emlegetik róla, hogy a szent lélek fényének lángja lakozik benne.
– Megdobja, erősíti a spirituális rezgéseket.
– A szuperhetes hatására spontán előjönnek pszichikus képességek, spontán bekapcsolhatja a látens látó képességeket.
– Alacsonyabb szinten a jókedvet, önszeretetet, bizalmat növeli.
– Összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kristály.
A szuper hetes nem csakra szinten hat. Elsősorban aura külső rétegéhez, a belsőhöz, és a tobozmirigyre hat.
– Tiszta és erőteljes kristály, de ennek megvannak a mellékhatásai:  nem megfelelő földelés esetén: tárgyak elejtése, karok, vállak és testrészek beütése, szédülés, transzlégzés, valamint a tükröztetés – ez azt jelenti, hogy az ember úgy érzi, hogy az ásvány nem tökéletesen tiszta – pedig csak önmagát a nagy tisztasághoz képest, a megoldandó, vagy megoldott feladatait vetíti le.

NEM AJÁNLOTT/ELLENJAVALLATOK: A szuper hetes nem mindenkinek való!!! Ezalatt azt értem, hogy aki fáradt, vagy nagyon materialista, annak nem biztos, hogy erre a kőre van szüksége. Ezoterikus-materialista hiedelmek megváltoztatására a szuper hetest és a róla szóló információt használni helytelen dolog. Energiavadászoknak sem a jó, mert vannak olyanok, akik elbízzák magukat. Csak szeretetből vedd a kristályt! Másnak is ajándékozhatsz ilyet, ugyanúgy kell bánni vele, mint egy ásvánnyal. Ez egy ritkaság, de materialista kristálykedvelők számára ez nem az, csak egy ametiszt-ásványtársulás, és aki érzi az energiákat, annak a számára pedig egy új, erőteljes hatású energiabomba. NEM javasolt a szuper hetes ásvány pattogó, idegeskedő emberek számára. A kristályt le kell rakni és pihentetni, ha úgy érzed nagyon érzékeny lelki-idegi állapotban vagy, vagy úgy érzed, hogy kifutsz az idődből. Materialisták hihetik sötét ametisztnek is. Prananadisok pedig ugyancsak eldobhatják az energiája hatására a kristályt.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel!

Tulajdonságok (méretek):
EXTRA: “A” minőségű, csiszolt! NAGYON RITKA KRISTÁLY!
Típus: Szuperhetes
Méret: 2,9×1,9 cm
Készleten: 1 db (egyedi darab)
Ár: 9990 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!).: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Nyugalom – Howlit ásvány fülbevaló

  Sandal

  Földönkívüli kommunikáció – Tektit (meteorit) (másnéven cintamani) marokkő (no.6.)

  Sandal

  A Bőség energiái (AAA) macskaszem csúcs medál

  Sandal

  Hematitos hegyikristály csúcs (no.1.) (Brazília) /ritka/

  Sandal

  Szeretlek, anya! angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  Belső béke ~ angyalmandala nemesszerpentin karkötő

  Sandal

  Életöröm – Napkő ásvány medál

  Sandal

  Angyali védelem angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  Védelemre hangolva angyalmandala fülbevaló /mini/ (fekete labradorit)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (8.)

  Sandal

  Mély kék energiák ~ labradorit marokkő (1.)

  Sandal

  Elektromágneses védelem és teremtés – Élet Virága shungit medál

  Sandal