Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Csiszolt marokkövek Szuper 7-es/Melodia kő

Spirituális fejlődés – szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő (no.16.)

Spirituális fejlődés - szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő-no.16NAGYON RITKA és extra erős energiájú szuperhetes csiszolt marokkő!
A szuperhetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! (Ezért olvasd el az ellenjavallatokat!) Csak akkor vedd meg, ha már készen állsz rá!
Ha szeretnél hasonló karkötőt rendelni, akkor írj privátban, emailben, vagy a Rendeléshez!

– A Szent hetes Espirito Santosból, Fundão – ból származik (maga a hely neve is az jelenti, hogy Szentlélek).
– Az összes szuper hetest innen, egy bányából, annak is csak egy járatából lehetett előhozni. Az 1970-es évek elején a bányát elárasztotta a víz, mellyel a fentiek azt is jelezték, hogy most – talán örökre – ennyit szánnak az emberiségnek egyedi felhasználásra. Egy második lelőhely felfedezését követően azonban mára ez is ellehetetlenült. Szinte beszerezhetetlenné vált, csak búvárruhával életveszélyes körülmények között lehet felhozni.
– Az ametiszt, tiszta kvarc (hegyikristály), füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét, illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot.
– Igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad.
– Tünetei esetleg lehet: zsibbadás, fejtető viszketés.
– Azt emlegetik róla, hogy a szent lélek fényének lángja lakozik benne.
– Megdobja, erősíti a spirituális rezgéseket.
– A szuperhetes hatására spontán előjönnek pszichikus képességek, spontán bekapcsolhatja a látens látó képességeket.
– Alacsonyabb szinten a jókedvet, önszeretetet, bizalmat növeli.
– Összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kristály.
A szuper hetes nem csakra szinten hat. Elsősorban aura külső rétegéhez, a belsőhöz, és a tobozmirigyre hat.
– Tiszta és erőteljes kristály, de ennek megvannak a mellékhatásai:  nem megfelelő földelés esetén: tárgyak elejtése, karok, vállak és testrészek beütése, szédülés, transzlégzés, valamint a tükröztetés – ez azt jelenti, hogy az ember úgy érzi, hogy az ásvány nem tökéletesen tiszta – pedig csak önmagát a nagy tisztasághoz képest, a megoldandó, vagy megoldott feladatait vetíti le.

NEM AJÁNLOTT/ELLENJAVALLATOK: A szuper hetes nem mindenkinek való!!! Ezalatt azt értem, hogy aki fáradt, vagy nagyon materialista, annak nem biztos, hogy erre a kőre van szüksége. Ezoterikus-materialista hiedelmek megváltoztatására a szuper hetest és a róla szóló információt használni helytelen dolog. Energiavadászoknak sem a jó, mert vannak olyanok, akik elbízzák magukat. Csak szeretetből vedd a kristályt! Másnak is ajándékozhatsz ilyet, ugyanúgy kell bánni vele, mint egy ásvánnyal. Ez egy ritkaság, de materialista kristálykedvelők számára ez nem az, csak egy ametiszt-ásványtársulás, és aki érzi az energiákat, annak a számára pedig egy új, erőteljes hatású energiabomba. NEM javasolt a szuper hetes ásvány pattogó, idegeskedő emberek számára. A kristályt le kell rakni és pihentetni, ha úgy érzed nagyon érzékeny lelki-idegi állapotban vagy, vagy úgy érzed, hogy kifutsz az idődből. Materialisták hihetik sötét ametisztnek is. Prananadisok pedig ugyancsak eldobhatják az energiája hatására a kristályt.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel!

Tulajdonságok (méretek):
EXTRA: “A” minőségű, csiszolt! NAGYON RITKA KRISTÁLY!
Típus: Szuperhetes
Méret: 2,8×1,5 cm
Készleten: 1 db (egyedi darab)
Ár: 9990 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!).: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Yin-Yang egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (howlit/ónix)

  Sandal

  Aventurin rózsás szív medál (díszes foglalattal)

  Sandal

  Ősi gyógyító energiák és lemúriai üzenetek ~ Lemúriai kvarc (no.23.)

  Sandal

  Lapis lazuli medál

  Sandal

  Felismerések – fluorit splitter angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  A lélek kifejeződése angyalmandala ásvány fülbevaló

  Sandal

  A Védelem csillogása angyalmandala ásvány karkötő (fazettált ónix)

  Sandal

  Célok elérése ~ tigrisszem-jáspis ásvány fülbevaló (ovális)

  Sandal

  Natúr hematit ásvány karkötő (8 mm)

  Sandal

  Az Élet Bősége angyalmandala fülbevaló

  Sandal

  Citrin ásvány marokkövek (csiszolt, közepes méretű)

  Sandal

  Natúr ónix ásvány karkötő (6 mm)

  Sandal