Kristály-ásvány medálokMandala ásványékszerek

Rózsakvarc medál – foglalatban, bőrláncon

Rózsakvarc medálA rózsakvarc erősíti a feltétel nélküli szeretet érzését, megnyitva a szívcsakrát. Erősíti a kapcsolatot Istennel szívünkön keresztül. Erősíti az összetartozás érzését, és a szeretetet. A rózsakvarc az univerzális szeretet köve. Az önmagunkhoz, idegenekhez, közeliekhez és a partnerünkhöz való szereteté, szerelemé. A szívcsakrához kapcsolódik, aktiválja, erősíti. Lelki hatásai: – oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot, szorongást és a féltékenységet, felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Testi hatásai: enyhíti az asztma és más légútibetegségek tüneteit, vérszegénység ellen, női betegségek, szívbetegségek esetén javasolt viselni! 
Ha érzed a hívását és megérintett a kristály energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor írj privátban vagy az oldalon a Rendeléshez!
Készleten: 2 db
Méret: 18mmx25mm (befoglalással együtt kb. 3,5 cm) bőrláncon. 
A lánc hossza kapoccsal együtt kb. 49-50 cm
/A fémalkatrészek antiallergén bevonatos rézalkatrészek. Ne fürödj bennük, és ha pólón, ruhán kívül hordd a medált!/
Ár: 10000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb