Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Ősök ereje mandala ásványkarkötő (egyiptomi/hematit)

0

Ősök ereje mandala ásványkarkötő (egyiptomi/hematit)

Ősök ereje mandala ásványkarkötő (egyiptomi/hematit)

Az Ősök ereje egy erőteljes energiájú karkötő fáraófejjel (cirkónia kövekkel díszítve). Hematitból készült (aranyozott), ami az egyik legjobb és erőteljesebb földelő kristály a Földön.  
Védőhatása jelentős. Megteremti a test, a szellem és a lélek harmóniáját. A testen kívüli utazáshoz használva védelmezi a lelket, és újra a testbe földeli. Erős benne a jang elem, egyensúlyba hozza a meridiánokat, és helyre állítja a jin egyensúlyát is. Megszünteti a negatívvitást, és megakadályozza, hogy negatív energiák lépjenek az aurába. Újrateremti a test nyugalmát és harmóniáját.
Úgy tartják, hogy a hematit hasznos a jogi ügyekben. Növeli az önérzetet és a túlélő képességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad. Semlegesíti az önkorlátozást, tágítja a lehetőséget, gazdagítja az egyéniséget.
Jótékony hatású a szenvedélybetegségek és a kényszer legyőzésében. Felhívja a figyelmet az életünket irányító beteljesületlen vágyakra. Hatékonyan kezeli a mértéktelen evést, a dohányzást és a mértéktelenség minden fajtáját. A hematit segít abban, hogy beletörődjünk a hibáinkba és a tanulással együtt járó tapasztalatokként fogadjuk el azokat, s ne szerencsétlenségként. Szorosan kötődik a vérhez. Újjászervezi, erősíti és szabályozza a vérellátást. Kivonja a forróságot a testből. Fokozza a vesék vértisztító hatékonyságát, regenerálja a szövetet. Serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését. Jótékonyan hat a lábgörcsre, az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra; közreműködik a gerinc kiegyenlítésben és a törések gyógyításában. 
A fej rozsdamentes acélból készült, cirkóniakövekkel!
Méret: 21-22 cm

Ár: 8500 Ft

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: Leave A Reply

Your email address will not be published.