Angyalmandala ásványékszerekNyers angyali ásványok, kristályok

Nyers fekete holdkő ásvány (EXTRA RITKA!) /India/

Nyers fekete holdkő ásvány (EXTRA RITKA!) - IndiaEXTRA RITKA nyers fekete holdkő egyenesen Indiából!
Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a hold is nő, majd fogy, ugyanúgy minden a változás a körforgás része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. A fekete holdkő különösen jól földel meditációnál. A fekete holdkő szerető és együtt érző energiája mellett védelmet is nyújthat számunkra, távol tartja a negatív energiákat. Nyugtató energiája, nehéz helyzetekben is segítségünkre lehet. Támogatja a harmóniát és az érzelmi egyensúlyt. Növeli az intuíciót és a belső tudatosságot. Blokkoldó hatásának köszönhetően oldja a múltban szerzett érzelmi traumákat. Kapcsolódik a napfonat csakrához és a szakrális csakrához. Meditáció során segíti a kapcsolódást az Istennői minőséghez. Segíti az új ötletek megjelenését, fokozza a kreativitást. Ha érzékenyek vagyunk a mobiltelefonok, wifi és más elektromos berendezések által kibocsájtott káros sugárzásokra, akkor hasznos lehet számunkra. A tökéletes ásvány arra, hogy az álmainkat teremtsük.
Egyéb hatásai:
– A holdkő az új kezdet köve.
– Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez.
– Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát
– Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején
– Segíti az extraszensz képességeket, tisztánlátást  
– Csillapítja a felindulást
– Tele van befogadó, passzív, női energiával
– Kiegyensúlyozza a férfi női energiákat
– Megnyitja a tudatot a szinkronicitásra
– Képessé tesz arra, hogy feltaláljuk magunkat
– Óvatosan kell azonban báni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről
– Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot, stresszt, stabilizálja az érzelmeket
– Fejleszti az érzelmi intelligenciát
– Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé
– Használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására
Gyógyhatás: Erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára.  Segíti az emésztő– és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. A holdkórosság megelőzésére is használják.

Tulajdonságok: 
Méret:6,5 x 4,5 cm (magasság: 3 cm) 
Ásvány típusa: Fekete holdkő

Ár: 10000 Ft
/Az ásvány mérete és törékenysége miatt a szállítás kizárólag csomagként lehetséges!/
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb