Mandala ásvány karkötőkMandala ásványékszerek

Magyar szív mandala karkötő

2 DB ELÉRHETŐ!!!
MAGYAR SZÍV karkötő 21-22-es csuklóra készített /6mm-es kristályokból/ magyar színekben pompázó gyönyörű karkötő hegyikristályból, jádéból és korallból! Szerezd be egyedi kézzel készített angyali energiákkal feltöltött ásvány ékszeredet! Kérésre elkészítem a saját méretedre is! Ha érzed a hívását és megérintett a karkötő/kristályok energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor jelezd nekem/vagy írj privátban. 
Ár: 3990 Ft 

A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön.
A jáde tisztaság és a nyugalom jelképe. Nyugtatja az idegrendszert, és a szenvedélyt eredményeket hozó utakra tereli. Használhatjuk a megromlott kapcsolatok harmonikussá tételére is.
A korall energiával és erővel tölti fel a testet. Segíti a vérképzést, egyensúlyt teremt a szervezetben. Megszünteti az aggodalmakat, nyugtatja a lelket. Jótékony hatása van a koleszterinszintre, az erekre és csillapítja a lázat. Serkenti az emésztést, a máj, és a nyirokrendszer működését. Támogatja a csecsemőmirigyet, és az emlékezőképességet.
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb