Digitális mandalákErő mandalákErő/TűzGyógyító és segítő Angyalmandalák

Küzdelem önmagunkkal ~ mandala

 Ez a mandala harcot, küzdelmet jelképezi.A színek hatása is erre vall. A barna szín, a homok, amit az harcos arcára fúj a szél, a zöld, a mező, melyen a harc zajlik. Ez a mandala a harcokra emlékeztet és arra, hogy soha ne adjuk fel! Küzdjünk meg Önmagunkkal, uraljuk a bennünk lévő erőt. Szinte felhatalmaz bennünket erre. A bennünk lévő rossz érzéseket, a belső harcunk során ölhetjük ki magunkból. A mandala arra kér bennünket, ne csak harcosok legyünk, hanem győztesek is.
Készítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft

(Eredeti elkészült méret: 629×589)

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb