Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Kozmikus kapcsolat

0 138

Ez a mandala megerősíti a kozmikus kapcsolatokat a plejádi csillagtestvéreinkkel. Aktiválja a koronacsakrát, segíti az intuíciót. Segít meglátni az univerzum egységét, és egyben a fajok közti egységet és feltétel nélküli szeretetet is. Növeli bennünk az elfogadást – akár földi szinten is, vallásokra, nemzetségre, etnikumra vonatkozólag-, fénykódjai pedig aktiválják a leszületett csillagmagok fénytudatosságát. Segít nekik a változási folyamatok elindításában, hogy azokká váljanak, akiknek lenniük kell, akiknek teremtették őket. Emellett pedig rávilágít arra, hogy az univerzumban található csillagtestvéreink mindig mellettünk állnak és segítik bolygónkat – még ha sokszor nem is mutatkoznak fizikális szinten. Energiájukkal segítik Gaiát és az emberek fejlődését a lélek útján.
Pozitív megerősítések hozzá: Meglátom az univerzum egységét, és minden faj – illetve nemzetség – közötti egységet is. 
Csakrák: koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, lepidolit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 960×720)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.