Digitális mandalákGalaktikus kapcsolatokGyógyító és segítő AngyalmandalákKapcsolatok

Kozmikus kapcsolat ~ mandala

Ez a mandala megerősíti a kozmikus kapcsolatokat a plejádi csillagtestvéreinkkel. Aktiválja a koronacsakrát, segíti az intuíciót. Segít meglátni az univerzum egységét, és egyben a fajok közti egységet és feltétel nélküli szeretetet is. Növeli bennünk az elfogadást – akár földi szinten is, vallásokra, nemzetségre, etnikumra vonatkozólag-, fénykódjai pedig aktiválják a leszületett csillagmagok fénytudatosságát. Segít nekik a változási folyamatok elindításában, hogy azokká váljanak, akiknek lenniük kell, akiknek teremtették őket. Emellett pedig rávilágít arra, hogy az univerzumban található csillagtestvéreink mindig mellettünk állnak és segítik bolygónkat – még ha sokszor nem is mutatkoznak fizikális szinten. Energiájukkal segítik Gaiát és az emberek fejlődését a lélek útján.
Pozitív megerősítések hozzá: Meglátom az univerzum egységét, és minden faj – illetve nemzetség – közötti egységet is. 
Csakrák: koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, lepidolit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 960×720)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb