Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Kozmikus egység

0 196

Ez a mandala az alapvető erők egyensúlyát szimbolizálja, a női-férfi polaritást, és a kozmikus egységet. A Holdat, földet, esőt, vizet, és az áldást is magába foglalja.
A Fényt, a harmóniát testesíti meg, mely segít magasabb rezgésre emelkedni. Erősíti és összekapcsolja a fizikai és a spirituális világokat. A mandala segít növelni önbecsülésedet, és becsületességedet is. A napfonat csakrához kapcsolódik elsősorban. Megtanít, hogy ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak (mások véleménye), hanem hogy a saját tapasztalataidra támaszkodj. Önbizalmat ad, és lelkedet feltölti az isteni szeretettel.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: arany kalcit, sárga kalcit, napkő, citrin
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

(Eredeti elkészült méret: 1920×1280)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át!Creative Commons Licenc©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Angyalmandala.hu alatt lévő művei Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.angyalmandala.hu

Leave A Reply

Your email address will not be published.