Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Keresés

0 131

Ez a mandala mind a férfi, mind a női polaritás – yin és yang – határozottságait adja a hozzáfordulóknak. A gyökércsakrára van hatással és a föld elemmel van kapcsolatban. Segít az útkeresésben, önmagunk megtalálásában. Gyógyítja a lelket, erősíti a magatartást. Segít az összetartozás megélésében és az egységre világít rá. Emellett nyugalmat és biztonságot áraszt lelkünkbe, és ráébreszt  utunk fontosságára és azokra a részletekre az életünkben, amiket nem tartottunk fontosnak, de igenis közrejátszottak jelenlegi életünk történéseiben. Azokat érintheti meg leginkább a mandala, akik szeretik a titokzatosságot, útkeresők, és szeretnék elérni a szívközpontú boldogság elérését.
Pozitív megerősítések hozzá: Megtalálom az utamat, és elérem boldogságomat.
Csakrák: gyökércsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: barna achát, barna jáspis, faachát
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 1918×1313)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.