Digitális mandalákGyógyító és segítő AngyalmandalákSzeretet/FényÚtkeresés

Keresés – mandala

Ez a mandala mind a férfi, mind a női polaritás – yin és yang – határozottságait adja a hozzáfordulóknak. A gyökércsakrára van hatással és a föld elemmel van kapcsolatban. Segít az útkeresésben, önmagunk megtalálásában. Gyógyítja a lelket, erősíti a magatartást. Segít az összetartozás megélésében és az egységre világít rá. Emellett nyugalmat és biztonságot áraszt lelkünkbe, és ráébreszt  utunk fontosságára és azokra a részletekre az életünkben, amiket nem tartottunk fontosnak, de igenis közrejátszottak jelenlegi életünk történéseiben. Azokat érintheti meg leginkább a mandala, akik szeretik a titokzatosságot, útkeresők, és szeretnék elérni a szívközpontú boldogság elérését.
Pozitív megerősítések hozzá: Megtalálom az utamat, és elérem boldogságomat.
Csakrák: gyökércsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: barna achát, barna jáspis, faachát
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 1918×1313)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb