Kristály-ásvány medálokMandala ásványékszerek

Kék hegyek – kék achát medál (nikkelmentes!)

Csodás kék hegyek! Egyenesen a természet szerelmeseinek! Gyönyörű nagy méretű (3,5 cm-es) kék achát/hegyikristály medál (Nikkelmentes!) Még képről is átjön az erőteljes energiája! 
Ár: 4500 Ft

Az achátok minden színben fellelhetőek, gyógyhatásai közül a legkiemelkedőbb a segítségnyújtása a félelmeink leküzdése, segít harmonizálni a női / férfi energiákat (jin és jangot), amikor azok kibillennek a megfelelő egyensúlyukból. Szabályozza az emésztést, segíti a bélflóra helyreállítását. Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel szemben. Terhesség esetén, segít a hányinger leküzdésében és segíti a baba növekedését. Szerencsekőként is számon tartják, így pénz és bőség bevonzó hatása is van!
Hozzátartozó csakrák: Gyökércsakra, Szívcsakra, Torokcsakra, Homlokcsakra
Csillagjegyei: Ikrek, Rák (Bár a kristályok nem válogatnak, hogy milyen csillagjegyhez tartoznak )
A hegyikristály a legmagasabb rezgésű kristályok közé tartozik. Felerősíti az összes kristály energiáját!
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb