AngyalmandalákDigitális mandalákKarácsonyi mandalákÜnnepi mandalák

Karácsonyi fények ~ mandala

Karácsonyi fények ~ mandalaEz a mandala a karácsony színeiben készült. A teljességet, és az univerzum szépségét, végtelenségét, törvényeit jelképezi. Minden bolygó és égitest erői hatnak életünkre – ezt jelképezik a gömbök. Különböző díszítései a karácsony misztériumát lengik be, és megtanítanak, hogy nem láthatunk, érthetünk meg mindent, de mégis körbe vesz minket. A gömbök törékenysége pedig az élet változásaira figyelmeztet, és hogy minden mulandó. Színei segítenek a bőségben, a tisztaságban, termékenységben. Reménnyel, hittel, rengeteg szeretettel és békével telítik meg szívünket.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, fluorit, galaxit, thulit, hipersztén, petalit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1600×1000) 

Rendelhető méretek: 10×15, 10×10, 15×15, 20×20, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb