Fekete-fehér festményekJézus festményekSpirituális alkotásokSpirituális festmények

Jézus portré (fekete-fehér festmény – vászonon)

 

Jézus festmény - Artist: SandalJézusról készített – kézzel festett – festmény vászonon. A festmény energiái feltétel nélküli szeretettel töltenek fel. Tisztító energiái pedig taszítják a negatív entitásokat a helységből, ahova kerül. Megtanít a hálára, és arra, hogy a világot és a történéseket Isten szemével lásd. 
(Angyali és Jézusi energiákkal feltöltve!)
Ha úgy érzed megérintett a kép, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
/A festmény lakkozva van!/
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Méret: 24×30
Készlet jelenleg: 1 db /Rendelésre is készítek, akinek kell!/

Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb