Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Jégfény ~ mandala

Ez a mandala a szimbolikusan télhez kapcsolódik. illetve a torokcsakrához és a homlokcsakrához – 3.szemhez. Megtanítja nekünk azt, hogy minden pillanatot értékeljünk életünkben, mert minden emlék olyan, mint egy jégbefagyott csoda. Az emlékek, legyenek akár rosszak vagy jók, de hozzátartoznak életünkhöz, illetve életeink sokaságához. Örömmel töltenek el minket, mikor visszagondolunk rájuk. Olyanokat idézhetünk meg emlékeinkben, akik már nincsenek velünk különböző okok miatt – legyen az akár egy barátság megszakadása. De igenis a részeinkké válnak. Sose felejtsük el őket, mert isteni lélekszikránk részei ezek is, amiket átadunk tapasztalatként Istennek.
A mandala a torokcsakrára és a homlokcsakrára – 3.szemre – hat csakra szinten. Így nagyon jól erősíti a kommunikációt és rá láthatunk egyes dolgokra, amiket eddig talán nem vettünk észre. Segítségünkre lehet az elengedésben is, ha szükséges. Harmonizálja testünket és lelkünket egyaránt. 
Pozitív megerősítések hozzá: Hálával tartozom az összes emlékemért, amit életem során kapok. 
Csakrák: torokcsakra, homlokcsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: azurit, quantum quattro, lapis lazuli
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)


(Eredeti elkészült méret: 2880×1800)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel:


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.