Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Isten fája

0 230
Ez a mandala a Fényt, az újjászületést és az életet szimbolizálja, valamint a termékenységet és a bőséget, így ezekben segédkezik. Segít a negatív gondolatok kitisztításában. Erősíti az intuíciót, védelmet ad, megnyugtatja a lelket. Segít kapcsolódni Gaiával (Földanyával) a gyökércsakrán keresztül. Leginkább a férfi aspektushoz kapcsolódik ez a mandala, így bátorságot, merészséget kölcsönözhet, ha szükséges. Üzenete, hogy ismerj meg mindent, ami körülvesz, és élvezd a tapasztalásaid.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: szerpentin
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu
(Eredeti elkészült méret: 1920×1200)

Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használatók.A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át!Creative Commons Licenc©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Angyalmandala.hu alatt lévő művei Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.Based on a work at http://www.angyalmandala.hu

Leave A Reply

Your email address will not be published.