Gyönyörű egyéni mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel...

Inspiráció áradása

0 203

Ez a mandala a koronacsakrához kapcsolódik és a torokcsakrához. Új inspirációkat áraszt felénk. Energiái feltöltik csakráinkat. Segít az új ötletek megvalósításában, inspirálást ad számunkra. Megnyitja számunkra a fejlődés kapuit, hogy elindulj a fejlődés lépcsőfokain. A saját tempódban. Hagyd, hogy a kreativitás energiája megtaláljon. Bízd magad az isteni vezetésre, és alkoss! A művészet is a meditáció egy fajtája. Ha ügyetlennek is érzed magad, akkor is fogj a kezedbe egy ceruzát, tollat, festéket, papírt, vagy bármilyen más alapanyagot, amivel szeretnél alkotni. Tehetséges vagy! Mindenki tehetséges valamiben. Csak találd meg azt, amiben jó vagy! Találd meg önmagad, és a saját utadat! Alkoss szeretettel, szívből. 
Pozitív megerősítések hozzá: Hagyom, hogy a kreativitás energiája megtaláljon. 
Csakrák: torokcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, karneol, kék achát, larimar, rodokrozit, ceruszit, heliotrop
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu


(Eredeti elkészült méret: 3200×2400)
(További kérdésekért fordulj hozzám bizalommal)


Az oldalon található képek/mandalák/írások CSAK a forrás/szerző mindenkori megjelölésével használhatók. A képek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók,pénzért nem adhatók el! A képeket NE vágd szét,ne feliratozd le sajátként,ne szerkeszd át! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.