Digitális mandalákFejlődésFejlődésGyógyító és segítő AngyalmandalákInspirációk/IntuíciókKreativitás

Inspiráció áradása ~ mandala

Ez a mandala a koronacsakrához kapcsolódik és a torokcsakrához. Új inspirációkat áraszt felénk. Energiái feltöltik csakráinkat. Segít az új ötletek megvalósításában, inspirálást ad számunkra. Megnyitja számunkra a fejlődés kapuit, hogy elindulj a fejlődés lépcsőfokain. A saját tempódban. Hagyd, hogy a kreativitás energiája megtaláljon. Bízd magad az isteni vezetésre, és alkoss! A művészet is a meditáció egy fajtája. Ha ügyetlennek is érzed magad, akkor is fogj a kezedbe egy ceruzát, tollat, festéket, papírt, vagy bármilyen más alapanyagot, amivel szeretnél alkotni. Tehetséges vagy! Mindenki tehetséges valamiben. Csak találd meg azt, amiben jó vagy! Találd meg önmagad, és a saját utadat! Alkoss szeretettel, szívből. 
Pozitív megerősítések hozzá: Hagyom, hogy a kreativitás energiája megtaláljon. 
Csakrák: torokcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, karneol, kék achát, larimar, rodokrozit, ceruszit, heliotrop
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 10000Ft 


(Eredeti elkészült méret: 3200×2400)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb