HúsvétÜnnepi mandalák

Húsvéti álmok ~ mandala

Ez a mandala a húsvét szimbólumaival és a természet gyönyörű színeivel harmonizálja szívünket. Szeretetet, nyugodtságot áraszt. Örömöt és boldogságot nyújt. Megtanít arra, hogy az életben nem hullik minden az öledbe, hanem lépésről-lépésre haladva érheted csak el álmaidat, vágyaidat, teremtéseidet.
Pozitív megerősítés hozzá: Lépésről-lépésre haladok céljaim, vágyaim felé!
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: korall, rodozit, ametiszt, hegyikristály, narancs kalcit
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ár: 10000 Ft


(Eredeti elkészült méret: 6650×4434)
Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb