Egyedi, kézzel festett mandalák

Holdvirág ~ mandala festmény (20 cm)

Holdvirág mandala festmény (20 cm)

Holdvirág mandala festmény (20 cm) – vászonon, angyali energiákkal feltöltve! 
Aktiválja a szívcsakrát, illetve kapcsolódik a gyökércsakrához, a napfonatcsakrához, a torokcsakrához és a koronacsakrához. Erősíti a párkapcsolatokat, kiegyenlíti a női és férfi energiákat. Segít megnyílni az isteni szeretet felé. Erősíti az önszeretetet. Segít abban, hogy jobban megtudj nyílni mások előtt,  ha zárkózott vagy. Angyali energiájával segíti az írást, és a költészetet.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
/A festmény lakkozva is van!/
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 20 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek az üzenetben add meg a termék pontos nevét!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb