Gyakori kérdések

Gyakori kérdések és válaszok

A következő kérdések szinte mindennaposak, így gondoltam csinálok egy “Gyakori kérdések” szekciót is a mandalákhoz. Ha további kérdéseid lennének, keress meg és írj nyugodtan.
Írhatsz privátban személyesen, vagy az oldal facebook oldalán található “Üzenet”-re kattintva, vagy emailen (btnsandal@gmail.com). 

 

 
K: Hogyan használjam a mandalákat? Hogyan működnek?
V: Nézd a mandalát pár percig, – fogalmazd meg közben a kérésed, hogy miben kéred a segítségét – és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. Adj hálát és köszönd meg a segítséget. Egyes mandalák, amik segítséget nyújtanak, azokhoz lehet kérdéseket is feltenni akár önmagadban, akár hangosan, ahogy jobb. Gondolatok formájában mindenképp megfog érkezni hozzád a válasz is. De ha megerősítés kell a válaszhoz, kérd az angyalok segítségét (és tőlük is megkapod a választ jelek formájában pl. számok,formák,dal,szöveg stb. segítségével).

K: A képet “elrontja” a felirat (vízjel), a kép így “használhatatlan”… miért nem lehet felirat nélkül?
V: A képek csupán minták, bemutató darabok. Csak személyes használatra lehet őket használni, amik fent vannak (pl. fb fejléc, profilkép). Illetve akit nem zavar a vízjel, az természetesen otthon, pár perces meditációhoz.
A vízjelről: Sajnos mivel régebben, mikor még nem volt útban a felirat, sokan levágták és volt olyan is, aki sajátként akarta eladni az egyik képemet több 10 ezer forintért a neten, szóval kénytelen voltam ezt meglépni, hogy magára a képre raktam a vízjelet.


K: Használhatom facebook-on (vagy más közösségi oldalon) fejlécnek/profilképnek a mandaládat/képedet?
V: Igen. 


K: Lehet rendelni a mandalákból?
V:  Igen. Lehet rendelni. Digitális mandalákat 10×15, 15×15, A4-es méretekben (kerettel együtt). Áruk 5000Ft+szállítási költség.  

K: Mivel készülnek a mandalák? 
V: Digitálisan készítem őket, illetve digitális rajztáblával rajzolva. A festett mandalák pedig többnyire akrillal készülnek falapra vagy vászonra (vagy más alapra). 


K: Mennyi idő alatt készül el egy mandala/kép?
V: Ez sok mindentől függ. A digitális mandalák néhány óra. Ha részletesebben kidolgozott, akkor van, hogy 2-3 nap is (vagy még több). A festett mandalák mérettől függőek – 2 naptól 5-7 napig is eltarthat a festésük (minél jobban kidolgozott). 


K: Honnan kapod az inspirációkat? 
V: Többnyire angyaloktól/arkangyaloktól kapom a mandalákhoz való inspirációt és kódokat, de van, hogy csillagtestvéreinktől (az emberek idegeneknek hívják őket. pl.plejádiak, szíriusziak, vénusziak, kentauriak, arktúrusziak stb.), illetve elementáloktól (tündérek, manók stb.), vagy felemelkedett mesterektől.


K: Előre tudod milyen mandalát fogsz készíteni? Meg van tervezve?
V: Mivel égi úton kapom az inspirációkat, ezért sose tervezem meg a mandalát előre, és még készítéskor sem tudom igazán, hogy milyen lesz a végén. Csak jön…
A hozzájuk tartozó leírást is csak akkor tudom elkészíteni, vagyis csak akkor tudom meg mire való, ha “lekérdezem”.


K: Miért forog nekem a mandala? (kifelé, befelé stb.) / A mandaládnál mozgást érzékeltem. / A Nap sugaraihoz hasonló fényt láttam… (vagy egyéb érzékelések!) 
V:  A mandalák mind-mind álló képek, nem gifek, szóval kizárt fizikálisan a mozgás. Ezt csak azért írom, mert volt olyan, aki megkérdezte, hogy gif-e.
Azért érzékeled így őket, mert “dolgod” van van vele/velük. “Megszólítottak” a kódjaik, “megszólít” a mandala.
Azokon a dolgokon kell “dolgoznod”, amire hatással vannak, vagy épp olyan ciklusban van az életed, ahol segíteni tud(nak) lelkileg.
Legtöbb ilyen érzékelés lehet a mandalánál: forgás, fény, kiemelkedés…stb.

Egyéb érzékelések:
Előfordult már, hogy a mandaláimnál hangokat/beszédet (idegen nyelven)/ búgást (hajó) hallottak, vagy egyéb testi érzékeléseket tapasztaltak (meleg, hideg érzet, bizsergés, fuvallat stb.), vagy épp színeket/fényt láttak, de előfordult olyan eset is már, hogy egy ismerősöm látta kiemelkedni a keretből otthon a mintát és 3D-ben forogni az univerzum összes színében.
Ilyenkor nem kell megijedni, csak hagyd, hogy megtörténjenek ezek a csodálatos dolgok, és örülj, hogy részese lehetsz.

Angyali Fényem és Szeretetem veletek! Ölelésem:
Sandal

Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb