Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Gyakori kérdések és válaszok

0 387
A következő kérdések szinte mindennaposak, így gondoltam csinálok egy “Gyakori kérdések” szekciót is a mandalákhoz. Ha további kérdéseid lennének, keress meg és írj nyugodtan.
Írhatsz privátban személyesen, vagy az oldal facebook oldalán található “Üzenet”-re kattintva, vagy emailen (btnsandal@gmail.com). 

 

K: Hogyan használjam a mandalákat? Hogyan működnek?
V: Nézd a mandalát pár percig, – fogalmazd meg közben a kérésed, hogy miben kéred a segítségét – és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. Adj hálát és köszönd meg a segítséget. Egyes mandalák, amik segítséget nyújtanak, azokhoz lehet kérdéseket is feltenni akár önmagadban, akár hangosan, ahogy jobb. Gondolatok formájában mindenképp megfog érkezni hozzád a válasz is. De ha megerősítés kell a válaszhoz, kérd az angyalok segítségét (és tőlük is megkapod a választ jelek formájában pl. számok,formák,dal,szöveg stb. segítségével).

K: A képet “elrontja” a felirat (vízjel), a kép így “használhatatlan”… miért nem lehet felirat nélkül?
V: A képek csupán minták, bemutató darabok. Csak személyes használatra lehet őket használni, amik fent vannak (pl. fb fejléc, profilkép). Illetve akit nem zavar a vízjel, az természetesen otthon, pár perces meditációhoz.
A vízjelről: Sajnos mivel régebben, mikor még nem volt útban a felirat, sokan levágták és volt olyan is, aki sajátként akarta eladni az egyik képemet több 10 ezer forintért a neten, szóval kénytelen voltam ezt meglépni, hogy magára a képre raktam a vízjelet.


K: Használhatom facebook-on (vagy más közösségi oldalon) fejlécnek/profilképnek a mandaládat/képedet?
V: Igen. 


K: Mennyibe kerülnek a képek? Lehet rendelni?
V: Egyelőre még nincsenek beárazva, és rendelni sem lehet. De mindenképpen azon vagyok, hogy minél előbb rendelhetőek legyenek, és eljussanak azokhoz, akiknek szükségük van rá.
Ha lehet már rendelni, azt mindenképpen közzé fogom tenni a honlapon, illetve az oldal facebook oldalán, így érdemes követni a facebook oldalt, illetve feliratkozni a honlapon a hírlevélre.
(Terveim közt szerepel nem csak keretbe foglalva, illetve vászonra a mandalák, hanem különböző ajándéktárgyakra, ruhákra és ékszerekben is!)

K: Mivel készülnek a mandalák? 
V: Digitálisan készítem őket, illetve digitális rajztáblával rajzolva.K: Mennyi idő alatt készül el egy mandala/kép?
V: Ez sok mindentől függ. De néhány óra. Ha részletesebben kidolgozott, akkor van, hogy 2-3 nap is (vagy még több).


K: Honnan kapod az inspirációkat? 
V: Többnyire angyaloktól/arkangyaloktól kapom a mandalákhoz való inspirációt és kódokat, de van, hogy csillagtestvéreinktől (az emberek idegeneknek hívják őket. pl.plejádiak, szíriusziak, vénusziak, kentauriak, arktúrusziak stb.), illetve elementáloktól (tündérek, manók stb.), vagy felemelkedett mesterektől.


K: Előre tudod milyen mandalát fogsz készíteni? Meg van tervezve?
V: Mivel égi úton kapom az inspirációkat, ezért sose tervezem meg a mandalát előre, és még készítéskor sem tudom igazán, hogy milyen lesz a végén. Csak jön…
A hozzájuk tartozó leírást is csak akkor tudom elkészíteni, vagyis csak akkor tudom meg mire való, ha “lekérdezem”.


K: Miért forog nekem a mandala? (kifelé, befelé stb.) / A mandaládnál mozgást érzékeltem. / A Nap sugaraihoz hasonló fényt láttam… (vagy egyéb érzékelések!) 
V:  A mandalák mind-mind álló képek, nem gifek, szóval kizárt fizikálisan a mozgás. Ezt csak azért írom, mert volt olyan, aki megkérdezte, hogy gif-e.
Azért érzékeled így őket, mert “dolgod” van van vele/velük. “Megszólítottak” a kódjaik, “megszólít” a mandala.
Azokon a dolgokon kell “dolgoznod”, amire hatással vannak, vagy épp olyan ciklusban van az életed, ahol segíteni tud(nak) lelkileg.
Legtöbb ilyen érzékelés lehet a mandalánál: forgás, fény, kiemelkedés…stb.

Egyéb érzékelések:
Előfordult már, hogy a mandaláimnál hangokat/beszédet (idegen nyelven)/ búgást (hajó) hallottak, vagy egyéb testi érzékeléseket tapasztaltak (meleg, hideg érzet, bizsergés, fuvallat stb.), vagy épp színeket/fényt láttak, de előfordult olyan eset is már, hogy egy ismerősöm látta kiemelkedni a keretből otthon a mintát és 3D-ben forogni az univerzum összes színében.
Ilyenkor nem kell megijedni, csak hagyd, hogy megtörténjenek ezek a csodálatos dolgok, és örülj, hogy részese lehetsz.

Angyali Fényem és Szeretetem veletek! Ölelésem:
Sandal

Leave A Reply

Your email address will not be published.